ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Avrupa'ya mağlubiyetle başladı

Karşıyaka, Avrupa'ya mağlubiyetle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Avrupa'ya mağlubiyetle başladı

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk haftasında Karşıyaka konuk ettiği La Laguna Tenerife'ye 87-76 mağlup oldu.

Karşılaşmaya dış atışlardan bulduğu isabetlerle başlayan Karşıyaka'ya konuk ekip de aynı şekilde cevap verdi. İlk periyot 23-23 eşitlikle sona erdi. İkinci periyotta La Laguna Tenerife daha etkili olurken soyunma odasına 46-39 üstün gitti. İkinci yarıda McCollum ile farkı eritmeye çalışan Karşıyaka'ya konuk ekip Guerra ile cevap verdi ve son periyoda Yeşil Kırmızılılar 65-57 geride girdi. Son periyotta da Karşıyaka basit top kayıpları ve etkisiz hücumla rakibini yakalayamadı ve karşılaşmadan 87-76 mağlup ayrıldı.

Karşıyaka'da Erricl McCollum 16 sayı 3 ribaund 1 asist ile takımının en skorer ismi olurken James Webb II 15 sayı 5 ribaund ve Kenan Sipahi 11 sayı 1 ribaund 4 asist ile mücadele etti.

SALON: Mustafa Kemal Atatürk
HAKEMLER: Yohan Rosso (Fransa), Martin Vulic (Hırvatistan), Andris Aunkrogers (Letonya)
KARŞIYAKA: Kenan Sipahi 11, McDermott 5, Webb 15, Jefferson 9, Boutsiele 8, Russell 8, Muhsin Yaşar 4, Hakan Sayılı, McCollum 16
TENERIFE: Kramer 8, Fitipaldo 16, Scrubb 5, Guerra 20, Doornekamp 5, Willis 19, Diop, Costa, Sastre 9, Shermadini 3, Abromaitis 2
1.PERİYOT: 23-23
İLK YARI: 39-46
3.PERİYOT: 57-65

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Planlama Ajansı çalışmalara başlayacak
Sonraki Haber Tarçın Kırtasiye'den sanatseverlere destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?