⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Bostanlıspor minik tenisçilerinin ilk sınavı......
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 15 Nisan 2023, 20:17 💬 0 yorum

Bostanlıspor minik tenisçilerinin ilk sınavı...

Bostanlıspor'un 8 ve 10 yaş grubu tenisçileri ilk yarışma heyecanını bugün yaşadı.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Bostanlıspor minik tenisçilerinin ilk sınavı...

İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 08 ve 10 yaş Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Tenis Turnuvası bugün Örnekköy Ulusal Tenis Eğitim Merkezi kortlarında (UTEM) başladı.
Bostanlıspor'un bir süredir eğitim alan 8 ve 10 yaş grubu tenisçileri ilk kez yarışma için Örnekköy'de korta çıkmanın heyecanını yaşadı. Bostanlıspor tenis baş antrenörü Serhan Ekecan'ın antrene ettiği Bostranlıspor tenis takımlarından bugün korta Ada Çiftçi ve Ayşa Ada Şahin çıktı.
Bostanlıspor tenis baş antrenörü Serhan Ekecan, bir süredir eğitim alan küçük sporcularının artık kortlarda boy göstermeye başlayacağını ifade ederek, "hedefimiz önce İzmir, ardından da Türkiye Şampiyonluğu. Bostanlıspor Kulübümüzde çeşitli branşlardaki Türkiye Şampiyonluklarına biz de tenisi eklemek arzu ve amacındayız" dedi.   

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler