⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Atilla Güneş: Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 09 Eylül 2020, 17:59 💬 0 yorum

Atilla Güneş: Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta yeni sezon için geri sayıma geçen Karşıyaka'da sportif direktör Atilla Güneş, "Tek hedefimiz 2. Lig'e çıkmak" dedi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Atilla Güneş: Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz

İç transferde sözleşmesi sona eren 9 futbolcuyla da yeniden anlaşan yeşil-kırmızılılarda, geçen sezon Play-Off finali oynayıp seri penaltılarda 2. Lig'in kapısından kıl payı döndüklerini hatırlatan Atilla Güneş, "Karşıyaka bulunduğu kulvarda hedefsiz olmaz. Bu sezon hedefimiz işi eleme maçlarına bırakmadan üst lige çıkmak" diye konuştu.

Son 2 yılda Play-Off'ta önce yarı final, ardından final oynadıklarını belirten Güneş, "Tüm oyuncularımız gerekli tecrübeye sahip. Bu sezon geçmiş yıllardaki performansın üzerine koyarak hedefe ulaşmak istiyoruz. Tek dezavantajımız bizi her zaman her yerde destekleyen taraftarımızın ilk yarıda tribünde olmaması. Umarım ikinci yarıda onlarla da buluşup hedefimize beraber varırız. Yönetim maddi ve manevi olarak üzerine düşen görevi yaptı. Herkesin istediği şartlarda anlaştık. Artık top futbolcularımızda" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler