ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’da 6.065 öğrenci eğitim- öğretime uyum sağlıyor

Karşıyaka’da 6.065 öğrenci eğitim- öğretime uyum sağlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 6.065 öğrenci eğitim- öğretime uyum sağlıyor

2024-2025 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilerin okula uyum eğitimlerine başladı.

Karşıyaka’da 36 ilkokulda 3.490, 67 anasınıfında 2.575 öğrenciyle okula uyum eğitimlerine başlandı.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek beraberinde İlçe Şube Müdürleri ile okula uyum eğitimlerine başlayan öğrencilerle bir araya geldi, onlarla sohbet etti.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek beraberindeki İlçe Şube Müdürleri Uyum Haftası kapsamında okula yeni başlayan öğrenci ve öğretmenleri Fatma Neşe Kaya ilkokulunda ziyaret etti, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilediler.
Fatma Neşe Kaya İlkokulu Müdürü Gamze Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek ve şube müdürlerinin ziyaretlerinden mutlu olduklarını, ziyaretin kendileri için yeni eğitim öğretim yılında büyük bir moral olduğunu söyledi.
“Çocuklarımız ülkemizin geleceği”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek ise ziyaretinde, çocuklarımızın ülkemizin geleceği olduğunu, eğitim öğretim sürecinde çocuklar için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini söyledi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı'nda dijital deneyim
Sonraki Haber Karşıyaka'nın yine en büyük gücü taraftarı olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış