ANA SAYFA > SPOR > Sözeri'den oyunculara sert uyarı

Sözeri'den oyunculara sert uyarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sözeri'den oyunculara sert uyarı

Turgutluspor önünde mağlup olan Karşıyaka'da teknik patron Erkan Sözeri, 4-5 oyuncusunun beklentilerinin altında kalmasına şaşırdı. Sözeri, "Gerekli uyarıları yaptım. Sahada irade koymak zorundayız! Bir daha böyle bir şey olmayacak!" dedi.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Turgutluspor'a 1-0 yenilerek zirve yolunda yara alan Karşıyaka'da gözler cumartesi günü oynanacak olan lider Batman Petrolspor maçına çevrildi. Batman Petrolspor ve Elazığspor'un berabere kaldığı haftayı puansız kapatarak önemli bir avantajı kaybettiklerinin altına çizen yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronu Erkan Sözeri, beklentileri karşılamayan oyuncu sayısının Turgutlu deplasmanında çok olduğunun altını çizdi.

Erkan Sözeri: Kötü oynayan oyuncu sayısı çoktu
Turgutluspor önünde sahada beklentilerin uzağında olan 4-5 futbolcusunun olduğunun altını çizen Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Böyle bir final maçında bu kadar çok oyuncumuzun kötü oynamasını beklemiyordum. Beklentilerin altında çok isim olduğu için sahada istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Ona rağmen 4 net pozisyonumuz var. Bundan sonra böyle bir tablo istemiyorum" dedi.

Sözeri: Sahada irade ve karakterimizi koymalıyız
Hedef maçlarda sahada bu kadar kötü oyuncu sayısının fazla oluşunun skora yansıdığını belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Oyuncularımın hepsine bunu ilettim. Final maçlarında sahaya irademizi, karakterimizi ve enerjimizi yansıtmalıyız. Bir daha böyle bir şey ile karşılaşmak istemiyorum. Bugün yaptığımız uyarılar sonrası karşılaşacağımızı da sanmıyorum" diye konuştu.

Erkan Sözeri: Taraftarımız ile bütünleşip yolumuza devam edeceğiz
Turgutluspor maçında gerekli dersleri ve takıma uyarıları yaptıklarını belirten Kaf-Kaf'ın deneyimli teknik patronu Erkan Sözeri, "Önümüzde yine final niteliğinde Batman Petrolspor maçı var. Bundan sonra o maça hazırlanacağız. Taraftarlarımız ile bütünleşip kayıpsız olarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Batman Petrol'u sahamızda mağlup edip şampiyonluk yolunda avantajı elimize almak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz" ifadelerini kullandı.

Yenigün

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay ve Ünsal, gazilerle buluştu
Sonraki Haber İsmail Çiftçioğlu, Kemerli'yi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?