ANA SAYFA > SPOR > Şemikler Spor tarihinde ilk kez 1. Amatör Küme şampiyonluğunu kazandı

Şemikler Spor tarihinde ilk kez 1. Amatör Küme şampiyonluğunu kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şemikler Spor tarihinde ilk kez 1. Amatör Küme şampiyonluğunu kazandı

1959 Yılında Kurulan Şemikler Spor 65 yıllık tarihinde ilk kez 1.Amatör Küme şampiyonluğunu kazandı. Şemikler Spor Başkanı Yüksel Çınar “Kulübümüze, taraftarlarımıza bu mutluluğu yaşatmak bizlere nasip oldu” dedi.

Karşıyaka’da Mali Müşavirlik yapan Başkan Yüksel Çınar “Şemikler Spor’un 2007-2009  yılları arasında A Genç, B Genç ve Amatör takımlarında lisanslı futbol antrenörü olarak görev yaptım. O yıllarda mücadele ettiğimiz 2.Amatör Küme’de Play-offlara çıkma başarısını da gösterdik. 2022 yılının sezon sonunda yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte kulübün yönetimine geçtik. Yönetimini devir aldığımız ilk yıl az bir farkla 2. olarak grup şampiyonluğunu ve statü gereği üst lig olan Süper Amatör e çıkma şansını kaybettik. 2023-2024 futbol sezonunu kapsayan başkanlığımızın 2. yılında Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akın Türken, Ergün Demir, Yusuf Kardik, Ali Bezek, Sportif Direktör Abdullah Polat, İdari Menejer Fuat Gündüz ile birlikte Şemikler Spor’un 65 yıllık tarihinde ilk kez 1.Amatör LİG şampiyonluğunu kulübümüze, sevenlerimize ve taraftarlarımıza yaşattık. Tarihimize ve müzemize çok anlamlı ve değeri büyük bir kupa kazandırdık. Statü gereği bu yıl 1.’lerin de Play-Off oynadığı 3 takımın Süper Amatör^e çıktığı gruplarda averajla kaybettik.” diye konuştu.

Başkan Çınar sözlerini şöyle tamamladı: “Aynı zamanda kulübümüz çocuklarımızı sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak, enerjilerini atmasını, sağlıklı kalmalarını sağlamak, disiplin, spor ahlakı, futbol eğitimi vermek ve gelecekte Şemikler Spor’a ve Türk Futbolu’na genç yetenekler yetiştirmek amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından tahsis edilen kendi halı saha tesislerinde spor okulu ve altyapı çalışmalarına başladık. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam etmekte olup amacımız kulübümüzün gelir kaynaklarını arttırmak, kendi kendine yetebilmesini sağlamak, futbol sahalarında güzel futbol oynamak ve halkımıza izletmek, çocuklarımız ve gençlerimiz arasından Türk Futbolu’na yeni yetenek ve değerler sunmak ve kulübümüzü layık olduğu üst liglere taşımak olacaktır. Bu konuda mahallemizi, halkımızı, taraftarlarımızı kulübümüzün sosyal ve sportif etkinliklerine davet ediyor, katılmalarını ve bizleri her daim izlemeye devam etmelerini ve destek olmalarını istiyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta evden eve dayanışma: İkinci El Eşya Hattı
Sonraki Haber 3. Dikili Kitap Günleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış