⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Şehitler için oynanacak derbiye Spor İl Müdüründen destek...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 09 Ocak 2017, 14:02 💬 0 yorum

Şehitler için oynanacak derbiye Spor İl Müdüründen destek

Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nin önerisiyle ortaya çıkan 'Şehitlerimiz için İzmir derbisi' projesine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'dan da destek geldi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Şehitler için oynanacak derbiye Spor İl Müdüründen destek

Tatlısu, kulüplerin kendilerine bu yönde başvuru yapması durumunda Gençlik Spor Bakanlığı'na yazı yazarak derbide İzmir Atatürk Stadı'ndan kiralama bedeli alınmamasını talep edebileceklerini söyledi. Bu sayede şehit ailelerine derbi hasılatından daha çok destek aktarılabilecek.

Öte yandan Karşıyaka ve Göztepe'nin, şehit polis Fethi Sekin ve diğer şehitler anısına oynamayı planladığı derbinin tarihi, fikstür engeli nedeniyle henüz belirlenemedi. İki takımın yöneticileri, tüm İzmirli futbolseverleri heyecanlandıran derbi için teknik heyetlerle görüşerek iki takımın da programının uygun olacağı bir gün belirlemeye çalışacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler