ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Takımda herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı

Sarıca: Takımda herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Takımda herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı

Basketbol Süper Ligi'nde Mersin Spor'u farklı mağlup eden Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değrelendirmesi şöyle: "İlk yarıyı 17 asist ve sadece 1 top kaybıyla tamamladık ki bu gerçekten muazzam bir oran. Ancak ilk yarıda özellikle verdiğimiz basket fauller ve ribaundlardan yediğimiz üçlükler nedeniyle yakın bitti. Fakat ikinci yarıda bu hataları telafi ettik. Son derece akıcı bir basketbol oynadık ve 6 oyuncumuz çift haneli sayılara ulaştı, maçı da 29 asist ile bitirdik. Son üç maçımızda herkesten katkı aldık, Sean ve Thomas'ın eksik olduğu dönemde takım büyük bir karakter gösterdi. Bu maçın bu kadar rahat geçmesini beklemiyorduk, zor olacağını düşünüyordum. Ancak takımda herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Tüm takımımı gönülden tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı sahili bu kez de yeşile büründü
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?