ANA SAYFA > SPOR > Pınar, 26 yıl sonra Karşıyaka'dan ismini çekti...

Pınar, 26 yıl sonra Karşıyaka'dan ismini çekti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar, 26 yıl sonra Karşıyaka'dan ismini çekti...

Karşıyaka Spor Kulübü basketbol takımıyla özdeşleşen isim sponsoru Pınar ile olan birlikteliğini 26 yılın ardından sona erdirdi.

Resmi bir açıklama yapılmamasına karşın, kulüp yetkililerinden edinen bilgilere göre Pınar isim sponsorluğundan çekilse de mali desteğini sürdürmeye devam edecek.
Karşıyaka’nın 60 yıldan uzun süre boyunda en büyük destekçilerinden biri olan Selçuk Yaşar’ın vefatı sonrası sık sık ortaya atılan çekilme olayı sonunda gerçekleşti. Yaşar Holding'in bu kararında basketbol alt yapı başkanı bankacı H.Ö'nün "2. Seçil Erzan olayı"nda markanın yıpranmasının etkili olduğu öğrenildi. 
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü ve holding yönetiminin sponsorlukla ilgili toplantı yapıp karşılıklı anlaşmayla yeni sezonda yola devam etmeme kararı aldığı öğrenildi.  Başkan Ergüllü'nün 26 yıllık sponsorunun artan bütçelerde yeni sponsorluklar bulunması için kulübün önünü açmayı teklif ettiği ancak bunun kabul görmediği, isim sponsorluğundan çekilmesine rağmen Karşıyaka'ya yeni sezonda reklam desteği sağlamayı taahhüt ettiği belirtildi. 
Karşıyaka, Türkiye'nin en uzun soluklu isim sponsorluğunun sonlanmasının ardından yurtiçi ve Avrupa arenasında farklı isim sponsorlukları arayıp, yeni forma göğüs ve sırt sponsorlukları aramaya başladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka, Hakan Canbazoğlu ile imzaladı
Sonraki Haber Tarçın ile Savaş dünya evine girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış