ANA SAYFA > SPOR > KSK Futbol Alt Yapıya sponsor desteği

KSK Futbol Alt Yapıya sponsor desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK Futbol Alt Yapıya sponsor desteği

Karşıyaka Spor Kulübü, futbol altyapı başkanlığına Mehmet Karal’ın gelmesinden sonra kalıcı ve sağlam adımlar atamaya devam ediyor.

KSK Futbol alt yapı başkanı Mehmet Karal yaptığı açıklamada "Yeşil-kırmızılılar, buldukları sponsorlarla geleceğin yıldızlarını bulma yolunda ilerliyor. U8 Takımından U19 takımına kadar yüzlerce çocuğa spor imkanı tanıyan Karşıyaka Futbol Altyapı ana sponsorluk için Murat Niyazoğlu’ndan en büyük desteği almış durumda. 112 yıllık şanlı kulübün futbol altyapısı için eski başkanlardan Cenk Hasan Karace ulaşım sponsorluğunu üstlenirken yemek sponsorluğunu şu an yönetimde başkan vekilliği görevini yürüten Mustafa Karabağlı yapıyor. Umut Pehlivan sağlık sponsorluğu için futbol altyapının yanında yer alırken geçen sezon başkanlık görevinde bulunan Azat Yeşil, futbol şubede dönem dönem görev alan Osman Dal ile Murat Dağıstanlı ve Osman Dursun da desteklerini yeşil-kırmızılı kulüpten esirgemeyen diğer isimler oldu. Destek veren tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. KSK Futbol Altyapı Yönetimi olarak güzel birlikteliklere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim yanımızda olup güç veren  herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 
Altyapımızı daha güzel günlere taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz . Mücadelemizin kahramanları hocalarımız , çocuklarımız ile onlara güven ve desteklerini esirgemeyen aileleridir .
diye konuştu.

Haber: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da yine su kesildi!..
Sonraki Haber Karşıyaka filede üçte üç...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?