⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › KSK Divan Başkanı'ndan Acar açıklaması......
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 21 Eylül 2015, 22:27 💬 0 yorum

KSK Divan Başkanı'ndan Acar açıklaması...

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadrettin İşçimenler, sezon öncesi büyük mali destek verdiği yönetimle ters düşen ve 1461 Trabzon yenilgisi sonrası taraftara yönelik yayınladığı mesajda, "Bu yönetim biz istersek olmaz" ifadelerini kullanan İstanbullu işadamı Erdal Acar'a tepki gösterdi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
KSK Divan Başkanı'ndan Acar açıklaması...

Acar'ın kulübe yaz döneminde önemli bir maddi kaynak aktardığını hatırlatan İşçimenler, "Ancak yönetimler kongreyle seçilir, kongreyle görevden ayrılır. Karşıyaka'nın en yüksek karar merci genel kuruldur. Yönetimlerin seçilmesine ve devamlılığına kongre üyeleri karar verir" dedi. 
"Kulübün sahibi kongre iradesidir" mesajını veren Sadrettin İşçimenler, "Halen iş başında seçilmiş bir yönetim var ve yönetimin doğrularını, yanlışlarını, görevde kalıp kalmayacağını kongre belirler" ifadesini kullandı.
Acar'ın çıkışıyla ilgili açıklama yapmayan yönetim ise işbirliğinin devam etmesi için resmi sözleşme imzalanmasını şart koşuyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler