ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Batuhan Çorum FK'ya gitti

Karşıyakalı Batuhan Çorum FK'ya gitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Batuhan Çorum FK'ya gitti

Karşıyaka altyapısında yetiştikten sonra A takımda şans bulamayacağı için ayrılan genç golcü Batuhan Kuru, 1'inci Lig'in iddialı ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü'ne transfer oldu.

Yeşil-kırmızılıların altyapısından çıkıp geçen sezon U19 Bölgesel Gelişim Ligi'nde 16 gol atan 18 yaşındaki futbolcu, profesyonel olmadan süre bulduğu A takımda 3'üncü Lig'de 3 maçta 1 kez ağları sarstı. Sezon sonunda profesyonel yapılmayı bekleyen genç santrfor, ileri uca İshak Kurt gibi gol kralı bir forvet alınınca şans bulacağı bir ekibe transfer olma talebini yönetime iletti. Yetiştiricilik bedelini karşılayan futbolcu, kulüpten ayrıldıktan sonra 1'inci Lig'de geçen sezon Play-Off oynayıp Süper Lig'i ıskalayan Çorum FK'ya profesyonel olarak imza attı. Batuhan'ın 5 yıllığına transfer olduğu Çorum FK'dan tecrübe kazanması için kiralık gönderilmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KKTC’nin Barış ve Özgürlük Bayramı İzmir’de kutlanıyor
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir 3 noktada aşure dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış