⚡ Son Dakika
3 yıldır kayıp olan Veli Eren Atay'ın telefonu yeniden incelenecek İzmir'in kuzeyinde teknoloji üssü yükseliyor Karşıyaka Belediyesi'ne 6. Başkan Yardımcısı... İzmir İtfaiyesi’ne 13,5 milyon Euro’luk teknoloji yatırımı İzmir Yurttaş Meclisi; Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da devam edecek Onat Tüneli'nde son etabın yapımına başlanıyor Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor Karşıyaka'dan TFF çıkarması: Erol Söngür için adalet talebi Alabay'dan Ak Parti'ye stat yanıtı: Kimin hizmet ettiğini kimin eleştirdiğini halkımız biliyor Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Meclis Üyeleri YENİ Parti'ye katıldı Bostanlı ve Manda dereleri temizlendi Alabay: Örgütte kırgınlıkları geride bırakacağız 3 yıldır kayıp olan Veli Eren Atay'ın telefonu yeniden incelenecek İzmir'in kuzeyinde teknoloji üssü yükseliyor Karşıyaka Belediyesi'ne 6. Başkan Yardımcısı... İzmir İtfaiyesi’ne 13,5 milyon Euro’luk teknoloji yatırımı İzmir Yurttaş Meclisi; Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da devam edecek Onat Tüneli'nde son etabın yapımına başlanıyor Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor Karşıyaka'dan TFF çıkarması: Erol Söngür için adalet talebi Alabay'dan Ak Parti'ye stat yanıtı: Kimin hizmet ettiğini kimin eleştirdiğini halkımız biliyor Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Meclis Üyeleri YENİ Parti'ye katıldı Bostanlı ve Manda dereleri temizlendi Alabay: Örgütte kırgınlıkları geride bırakacağız
AnasayfaSPOR › Karşıyaka'da istifalar devam ediyor...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 06 Mart 2025, 12:14 💬 0 yorum

Karşıyaka'da istifalar devam ediyor

Mali sorunları nedeniyle krizlerin bir türlü bitmediği Karşıyaka Spor Kulübü'nde Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin'in istifa etmesinin ardından yönetimden istifalar peş peşe geliyor.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Karşıyaka'da istifalar devam ediyor

 Sezon başında kurduğu yönetimi kulübün en yüksek maliyetli branşı basketbol şubesinin ana sponsorunun ayrılması, yöneticilerin yeni yasayla bireysel olarak vergi borçlarından sorumlu tutulmaya başlanması ve Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan'ın ani gelişen rahatsızlığıyla vefat edip, ardından üst üste istifalarla dağılan Karşıyaka yine zor durumda. Yönetimin düşmesiyle 3 Aralık'ta düzenlenen olağanüstü kongrede aday bulamayan, 24 Aralık'ta düzenlenen son olağanüstü kongrede yine aday çıkmayınca kulübün kayyuma kalmaması için son anda tekrar İlker Ergüllü başkanlığında toplama yönetim oluşturan Kaf-Kaf'ta bu yönetim de dağılma aşamasına geldi.

Daha önce Onur Keleş ve Doğan Kesimler'in istifa ettiği mevcut yönetimde dün camiadan mali destek bulamamalarına tepki gösteren Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin istifa etti. Gültekin'in ardından futbol şube yönetimi, 6 kişilik denetleme kurulu ve sicil kurulundan Dilek Löker istifalarını verdi. Yönetimden Aydın Çip, Osman Dal, Cüneyt Başak ve Kemal Turan'ın istifa kararı aldığı öğrenildi. Üye sayısı çok azalan Karşıyaka yönetiminde daha önce geçen ay istifadan dönen, mali yük omuzlarına kalan Başkan İlker Ergüllü'nün de karar aşamasında olduğu belirtildi. Karşıyaka'nın Süper Lig'deki basketbol takımında 6 yabancı oyuncusu ve takım kaptanı maaş krizleriyle ayrıldıktan sonra iki kez transfer yasağını güçlükle açıp kadrosuna kattığı yabancılar Roberto Gallinat ve Austin Hollins'in lisansları da ödenmeyen borçlar yüzünden FIBA tarafından askıya alınırken, iki önemli isim bu hafta Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek. 3'üncü Lig'de Play-Off hattında yer alan futbol takımı da gelişmeleri merakla bekliyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler