⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tama...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 20 Aralık 2021, 18:38 💬 0 yorum

Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen, Karşıyaka Belediyesi'nin desteklediği Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Karşıyaka Zübeyde Hanım 1. Kademe Oryantiring Yarışması tamamlandı

1.750 sporcunun katıldığı organizasyon 3 etapta iki gün yapılan birisi özel (gece yarışı) 3 yarış ile tamamlandı. 
Etkinliğin ilk yarışması Zübeyde Hanım Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Yarışma Şehit Ahmet Oruçoğlu Ortaokulu’ndan start aldı, 
Sporcular günün ikinci yarışı için Bostanlı’daki Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda bir araya geldi. Sporcular, organize edilen gece yarışında hedefleri en hızlı şekilde bulmak için zamana ve birbirlerine karşı mücadele etti. Karanlığın da etkisiyle yarışma heyecan ve macera dolu dakikalara sahne oldu. 
Etkinliğin ikinci gününde Karşıyaka Çocuk Yuvası’ndan start alan sporcular Karşıyaka Çarşı içerisine yerleştirilen hedefleri bulmak yarıştı. Zübeyde Hanım Anıtı’nda ödül töreni düzenlendi; 

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler