ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Voleybol Şubesi veda etti...

Karşıyaka Voleybol Şubesi veda etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Voleybol Şubesi veda etti...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün en başarılı şubelerinden birisi olan, tamamen Karşıyakalı gençlerden kurulu ve 7 yıldır görev yapan Voleybol Şube Yönetimi, veda etti...

A takım, alt yapılar, spor okullarında ferom yaparak Türk Voleyboluna damgasını vuran Karşıyaka Voleybol Şube Yönetimi, alt yapıdan sadece A Takımına değil, Milli Takımlara da sporcu hediye ederek büyük başarı elde etmişti. Tesisleşme yoluna da giden ve kendi spor salonu ile kamp merkezini yapan Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Yönetimi bugün yapılacak olan kongre öncesinde A Takım antrenmanını ziyaret etti.
7 senedir aralıksız görev yapan voleybol şube yönetimi  A Takımın Suat Cemile Balcıoğlu Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanın sonunda veda ziyaretinde bulundu.
A Takım teknik ve idari ekibinin yanı sıra altyapı antrenörlerinin de yer aldığı ziyarette duygusal anlar yaşandı.
Şube yöneticileri yaptıkları konuşmalarda takımdan bu sezon şampiyonluk beklediklerini ileterek tüm ekibe yeni sezon öncesi başarı dilediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 16 Yaş Altı Kız Milli Takımı mağlubiyetle başladı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir’den Foça’ya büyük yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?