ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kurtuluş için planlanan yol haritasını açıklayacak

Karşıyaka kurtuluş için planlanan yol haritasını açıklayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kurtuluş için planlanan yol haritasını açıklayacak

Camia kulübü olarak ayakta kalmaya çalışırken son çıkan spor yasasıyla yönetimlerin kamu borcundan sorumlu tutulmasıyla 90 milyon TL'yi aşkın güncel vergi yüküyle karşı karşıya kalan Karşıyaka, çözüm arayışlarını sürdürüyor.

Bir süredir görüşmeler yapan Başkan İlker Ergüllü, 2'nci Başkan Mustafa Karabağlı, basketbol şubesini yöneten Nazım Torbaoğlu ve eski başkanlar Cenk Karace ile Azat Yeşil, yarın kulüpteki son gelişmeler ve kurtuluş için izlenmesi planlanan yol haritasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Öte yandan futbolda ligde cumartesi günü Tokat Belediyesi Plevnespor'u galibiyet serisini 7 maça çıkarma hedefiyle ağırlayacak Karşıyaka'nın oynayacağı stat netleşmedi. Karşıyaka'nın iç saha maçlarını oynadığı Alsancak Stadı'nda zemindeki ara bakım sürerken, aynı stadı kullanan Altay geçen cumartesi günü Karaköprü Belediyespor sınavına İzmir Atatürk Stadı'nda çıktı. Bornova Stadı'nı kullanan İzmir Çoruhlu FK ise yine bu sahadaki bakım çalışması nedeniyle dün Polatlı 1926'yı Atatürk Stadı'nda ağırladı. Alsancak Stadı'ndaki ışıklandırma problemi nedeniyle bu yıl gece maçı oynayamayan Karşıyaka'da taraftarlar maç Atatürk Stadı'na alınırsa akşam saatlerinde oynanmasını talep etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan 21 yıl sonra gelen rekor...
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?