ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Canbazoğlu'na güveniyor...

Karşıyaka, Canbazoğlu'na güveniyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Canbazoğlu'na güveniyor...

Üst üste beş galibiyet alarak zirveye ortak olurken, tecrübeli kaleci Hakan Canbazoğlu, sezonun ilk altı haftasında sadece bir gol yemesiyle dikkat çekti. Pazar günü Düzcespor ile karşılaşacak olan yeşil-kırmızılılar, galibiyet serisini altıya çıkarmayı hedefliyor.

Rakibi Bursaspor'la birlikte zirveye ortak olan Karşıyaka, tecrübeli kaleci Hakan Canbazoğlu'nun başarılı performansıyla dikkat çekiyor. 36 yaşındaki file bekçisi, daha önce Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor ve Erzurumspor ile 1. Lig'de, Nazillispor ve Elazığspor ile de 3. Lig'de şampiyonluk yaşamış bir isim.

Hakan, sezonun başından itibaren Karşıyaka'nın kalesinde yalnızca bir gol görerek güven verici bir performans sergiledi. Ligdeki ilk altı maçında kritik kurtarışlar yaparak takımı ateşleyen Canbazoğlu, yeşil-kırmızılıların 48 yıl sonra sezonun ilk dört haftasını gol yemeden geçirmesinin başrolü oldu. Özellikle Erzurumspor'la 2017-2018 sezonunda Play-Off finalinde Gaziantep FK'ya karşı penaltılarda dört kurtarış yaparak Süper Lig'e taşımıştı.

Karşıyaka, Pazar günü deplasmanda Düzcespor'u yenerek galibiyet serisini altı maça taşımayı hedefliyor. Bu süreçte yönetim, Kuşadasıspor deplasmanındaki galibiyetin ardından takıma 25'er bin TL'lik prim dağıtarak moral sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde geri sayım
Sonraki Haber Ak Parti'li Köse mazbatasını aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?