ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Erdal Öztürk ile söz kesti

Kaf Kaf Erdal Öztürk ile söz kesti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Erdal Öztürk ile söz kesti

Karşıyaka, orta sahaya transferleri sürdürüyor. Son olarak kariyerinde 3 şampiyonluk bulunup geçen sezon 1'inci Lig'de Çorum FK ile Play-Off oynayan Hakan Barış'la sözleşme imzalayan İzmir ekibi, yine 1'inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nden merkez orta saha Erdal Öztürk'le söz kesti.

Başkent temsilcisiyle olan sözleşmesini fesheden 28 yaşındaki futbolcunun Karşıyaka'ya imza atması bekleniyor. Almanya'da Hoffenheim altyapısında yetişen gurbetçi oyuncu Bayern Münih 2'nin yanı sıra Türkiye'de Süper Lig'de Kayserispor, 1'inci Lig'de Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Keçiörengücü, Balıkesirspor, 2'nci Lig'de ise Ankaraspor ve Sarıyer formalarını giydi. Karşıyaka transferde orta saha, defans ve kanatları takviye etmeyi sürdürecek.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Bilinmeyenleri bilmek, öğrenmek, öğretmek!..
Sonraki Haber Prof. Dr. Yaşar: Rüzgar güneye doğru devam etseydi Karşıyaka'nın tutuşması engellenemezdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış