ANA SAYFA > SPOR > Güler, Bostanlıspor Kulübü'nü ziyaret etti

Güler, Bostanlıspor Kulübü'nü ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güler, Bostanlıspor Kulübü'nü ziyaret etti

Türkiye Oryantiring Federasyonu 2024-2028 Başkanlık seçimleri kapsamında başkanlığa adaylığını açıklayan federasyonun eski asbaşkanlarından Atilla Güler Bostanlıspor’u ziyaret ederek başkan Avni Erboy ile görüştü.

Oryantiring sporuna her alanda büyük hizmetler veren Akhisarlı eğitimci Özgür Morbel ve beraberindeki heyet ile birlikte Bostanlıspor Spor Kulübü’ne nezaket ziyaretinde bulunan Atilla Güler, federasyon çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Bostanlıspor’daki tanışma ve nezaket ziyareti sırasında Bostanlıspor Oryantiring genel koordinatörü, Altunspor Kulübü Başkanı Cengiz Altun, Bostanlıspor oryantiring antrenörü Harun Altun da hazır bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan emekli, aynı zamanda yazar olan Atilla Güler’e kitaplarını hediye eden Bostanlıspor Başkanı gazeteci yazar Avni Erboy, Güler ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı’da elektrik kabloları değişiyor
Sonraki Haber Şehit Arslan Kulaksız anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış