ANA SAYFA > SPOR > Ergüllü: Futbolda emin adımlarla ilerliyoruz

Ergüllü: Futbolda emin adımlarla ilerliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ergüllü: Futbolda emin adımlarla ilerliyoruz

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, 9 yeni oyuncu transfer ettiklerini belirterek, "Futbolda emin adımlarla ilerliyoruz," dedi.

Karşıayaka Başkanı İlker Ergüllü, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, şampiyonluk tecrübesine sahip ligin önemli oyuncuları ve yetenekli gençleri kadrolarına kattıklarını vurguladı. "Stoper, 8 numara ve 10 numara pozisyonlarına takviyeler yapacağız. Bu bölgelerde temasta olduğumuz oyuncular var ve görüşmelerimiz sürüyor," şeklinde konuştu.

Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında iddialı takımlar kurduklarını ifade eden Ergüllü, Pınar'ın isim sponsorluğundan çekilmesinin ardından basketbol takımının yeni sponsor arayışları hakkında da bilgi verdi. Yurt içi ve yurt dışı maçlar için iki ayrı sponsorla anlaşma aşamasında olduklarını açıkladı.

Karşıyaka, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İzmir'de çalışmalarını sürdürüyor. Bugün saat 18.30'da Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde 2. Lig temsilcisi Somaspor ile oynayacakları ikinci hazırlık maçına çıkacak. Kaf-Kaf, ilk özel maçında 2. Lig ekibi Altınordu ile 2-2 berabere kalmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yangından kurtarılan hayvanlar rehabilite ediliyor
Sonraki Haber Başkan Yıldız’dan yangın bölgesinde inceleme

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış