ANA SAYFA > SPOR > Erboy, Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetimine seçildi

Erboy, Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetimine seçildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erboy, Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetimine seçildi

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanlığına Atilla Güler seçildi. Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy da yönetime yedeklerden girdi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Atilla Güler seçildi.
Ankara'da CP Ankara Otel'de gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık için Atilla Güler ile Umut Davut Başoğlu yarıştı. 
179 delegenin oy kullandığı genel kurulda 132 oy alan Atilla Güler başkan oldu. Umut Davut Başoğlu ise 47 oy aldı.
Seçimden sonra camiaya seslenen Atilla Güler, federasyon başkanlığını kazandığı için mutlu olduğunu belirterek, "Alacağımız bayrağı daha da yukarı çıkaracak şekilde görevimizin kutsiyeti ve sorumluluğumuzun büyüklüğünü biliyoruz. Bu görev anlayışı ve sorumluluk bilinciyle Türkiye Oryantiring Federasyonunun tüm paydaşlarına hak, hukuk ve adalet ilkeleri çerçevesinde davranacağız. Sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim iklimi içerisinde tüm paydaşlarımızın başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi, teknolojik eğitim malzemesinin kullanım imkânlarının geliştirilmesi için var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.

AVNİ ERBOY'A SÜRPRİZ
Başkan  Atilla Güler'in sürpriz bir şekilde yönetime aldığını seçim sırasında listeler dağıtıldığında öğrendiğini belirterek, "2 delegasyonumuzu mazeretim nedeniyle başka arkadaşlara vererek Ankara'ya gidemedim. Oryantiring branşımızın genel koordinatörü ve danışmanımız Altunspor Başkanı Cengiz Altun telefonla yedeklerden seçildiğimi söyleyince şaşırdım. Kulüp olarak oryantiring sporuna önem veriyorduk. Milli ve Türkiye Şampiyonu sporcularımız var. Şimdi sorumluluğumuz daha da arttı. Cengiz Altun hocamla birlikte el ele vererek İzmir'de, Akhisarlı kardeşimiz oryantiring gönüllüsü ve seçimlerde olağanüstü bir çalışma örneği gösteren Özgür Mobel ile de Ege'de bu sporun zirveye çıkması için başkanımız Atilla Güler ve yönetim kurulumuz ile birlikte el ele gönül gönüle çalışacağız" dedi. 

Atilla Güler başkanlığındaki federasyonda Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı: Mehmet Fatih Çiçekli, Engin Uzun, Sabire Meltem Banko, Nuri Dağdelen, Serhan Erdoğan Yılmaz, Fatih Dizdar, Nazmi Tutal, Emirhan Külahsız ve Kübra Acar 
Yedekler: Hacı Ali Okur, Prof. Dr. Mehmet Özdemir, Eras Eraslan, Okan Tosun, İbrahim Coşkun, Avni Erboy, Prof. Dr. Özcan Saygın, Hamza Tetik, Onur Torun, Rabia Nur Artun, Naile Nur Demir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Stanford’da yaz stajı yapma imkânı
Sonraki Haber Karşıyakalı miniklere hayvan sevgisi aşılanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?