ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’da futbol alt yapısı emin ellerde

Bostanlıspor’da futbol alt yapısı emin ellerde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’da futbol alt yapısı emin ellerde

Yarışmacı takım hüviyetinden çok, yetiştiricilik unvanıyla haklı takdir toplayan Bostanlıspor futbolda alt yapısını emin ellere teslim etti.

Altay, İzmirspor, Kuşadası, Afyonspor gibi döneminin 1. (Süper Lig) ve 2. Lig (1. Lig)  ekiplerinde başarıyla futbol oynayan, gol kralı olan, daha sonra antrenör olarak önemli başarılara imza atan, Mehmet Seyit Özkan ile Bucaspor alt yapı kuruluşlunda aktif rol oynayan, Altınordu'da etkin görevlerde bulunan Behiç Basatuğrul şimdi de Bostanlıspor da futbolcu yetiştiriyor. 
Bostanlıspor Yönetim Kurulu’nda yer alan, aynı zamanda tüm futbol takımlarından idari ve teknik sorumlu olan Behiç Basatuğrul “Bizim amacımız yetenekleri gizli kalmış çocuklarımızı Karşıyaka ve Türk Futboluna hediye etmektir. Bostanlıspor yarışmacılıktan çok yetiştiricilik ruhu ile hareket ederek, futbolcu adaylarımız çocuklarımıza iyi temel eğitimi vermenin gayreti içindedir. Hem yönetici, hem de teknik adam sıfatımla gençlerimizi yarınlara hazırlayacağız” dedi.
Salı, çarşamba günleri saat 18.00’de başlayan çalışmaların yaş gruplarına göre 4 grup halinde yapıldığını sözlerine ekleyen Basatuğrul, "Bostanlıspor kulüp olarak vizyon ve misyon sahibidir. Dünya Fair Play Büyük Ödülünü alan ilk ve tek amatör spor kulübüdür. Bu bilinçle hareket ediyor ve çocuklarımıza futbolda geleceği en iyi şekilde aşılamaya çalışıyoruz” dedi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Behiç Basatuğrul’un futbolu ve çocukları sevmesi nedeniyle hatırını kıramadığı için böyle bir görevi kabul ettiğini ve pür amatörce çalıştığını ifade ederken “Bostanlıspor ve Karşıyakalı çocuklarımız için büyük bir şans. Çocuklarımız kıymetini bilmeli ve futbolun inceliklerini doğru isimden öğrenmeli. Kendisine fedakarlığı için teşekkür ederim. Bostanlıspor’un futboldaki geleceği emin ellerde” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Abdülkadir Öksüz sakatlandı
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ne yeni müdür atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış