⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Başlan Tugay'dan Karşıyaka'ya moral......
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 20 Temmuz 2020, 18:11 💬 0 yorum

Başlan Tugay'dan Karşıyaka'ya moral...

TFF 3.Lig 2.Grup'ta Belediye Derincespor'la çarşamba günü oynayacağı Play-Off yarı final maçı öncesi, camia ve yönetimin 800 bin TL'yi aşan şampiyonluk primi vaadiyle kamçılanan Karşıyaka'ya, Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan da moral geldi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Başlan Tugay'dan Karşıyaka'ya moral...

Cumartesi günü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne kadar gelerek takımı bizzat Antalya'ya kampa uğurlayan Cemil Tugay, konuşma yapıp güvendiğini söylediği takıma final hediyesi verdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, Derincespor'u yenip finale çıkmaları halinde futbolculara kişisel olarak kişi başı 10'ar bin TL prim vereceğini, şampiyonluk halinde bu rakamın çok daha artacağını söyledi. Tugay, camia ve yönetimin prim sözüyle motive olan Kaf-Kaf, Antalya'da eksiksiz olarak yarı finale bileniyor. Karşıyaka'da sportif direktör Atilla Güneş ve teknik direktör Soner Tolungüç, maçın oynanacağı Titanic Mardan Stadı'nı inceledi. Saha zemininin Antalya'da etkili olan aşırı sıcaklara rağmen iyi durumda olduğu gözlendi.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler