⚡ Son Dakika
AnasayfaSPOR › Aydınspor 1923 başkanından iddialı açıklama...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 12 Ekim 2016, 13:55 💬 0 yorum

Aydınspor 1923 başkanından iddialı açıklama

Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hidayet Türen, 4-3 yendikleri maçta hakem Celal Bayraklı'nın kural hatası yaptığını iddia ederek müsabakanın tekrarı için Futbol Federasyonu'na başvuracağını açıklayan Karşıyaka'ya cevap verdi, "Tekrar edilirse, çıkar bir daha yeneriz" dedi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Aydınspor 1923 başkanından iddialı açıklama

Hakemin de insan olduğunu ve hata yapabileceğini belirten Başkan Türen, şunları söyledi: "Karşıyakalı yöneticiler olayı fazla abarttı. Galip gelselerdi, böyle davranırlar mıydı? Biz maç kaybettiğimiz zaman hatayı hep kendimizde aradık. Ancak federasyon tekrar kararı verirse, çıkar Karşıyaka'yı bir kez daha mağlup ederiz." 

Şu anda sadece pazar günü sahalarında oynayacakları İnegölspor maçına konsantre olduklarını dile getiren Başkan Türen, "Karşıyaka müsabakası geride kaldı. O maçta oyuncularımıza yabancı madde yağdı, küfürler edildi. Hiç sesimizi çıkarmadık. 3 puanı hakkımızla aldık. Şimdi İnegölspor'u da yenerek zirve yarışında ağırlığımızı iyice hissetirmek istiyoruz" dedi.

Öte yandan siyah beyazlı kulübün yarın yapılması gereken olağanüstü kongresinin yarın yapılacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongrenin 20 Ekim tarihine kalacağı bildirildi. Başkan Türen "Aday olmam için herkes baskı yapıyor, ama kararsızım" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler