⚡ Son Dakika
İzmir'in kuzeyinde teknoloji üssü yükseliyor Karşıyaka Belediyesi'ne 6. Başkan Yardımcısı... İzmir İtfaiyesi’ne 13,5 milyon Euro’luk teknoloji yatırımı İzmir Yurttaş Meclisi; Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da devam edecek Onat Tüneli'nde son etabın yapımına başlanıyor Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor Karşıyaka'dan TFF çıkarması: Erol Söngür için adalet talebi Alabay'dan Ak Parti'ye stat yanıtı: Kimin hizmet ettiğini kimin eleştirdiğini halkımız biliyor Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Meclis Üyeleri YENİ Parti'ye katıldı Bostanlı ve Manda dereleri temizlendi Alabay: Örgütte kırgınlıkları geride bırakacağız Bahadır Kul: Deniz kenarında en güçlü, en sağlam stadı hayata geçireceğiz İzmir'in kuzeyinde teknoloji üssü yükseliyor Karşıyaka Belediyesi'ne 6. Başkan Yardımcısı... İzmir İtfaiyesi’ne 13,5 milyon Euro’luk teknoloji yatırımı İzmir Yurttaş Meclisi; Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da devam edecek Onat Tüneli'nde son etabın yapımına başlanıyor Karşıyaka Çarşısı’nda araç denetimleri sürüyor Karşıyaka'dan TFF çıkarması: Erol Söngür için adalet talebi Alabay'dan Ak Parti'ye stat yanıtı: Kimin hizmet ettiğini kimin eleştirdiğini halkımız biliyor Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Meclis Üyeleri YENİ Parti'ye katıldı Bostanlı ve Manda dereleri temizlendi Alabay: Örgütte kırgınlıkları geride bırakacağız Bahadır Kul: Deniz kenarında en güçlü, en sağlam stadı hayata geçireceğiz
AnasayfaSPOR › Altar Toker sordu: Cenk Karace bu paralar nerede?...
SPOR ⚡ Son Dakika 🕐 24 Eylül 2024, 23:35 💬 0 yorum

Altar Toker sordu: Cenk Karace bu paralar nerede?

Karşıyaka Spor Kulübü'nün tribünlerde büyüyen taraftar liderlerinden, günümüzün iş insanı Altar Toker yaptığı açıklamada kulübün eski başkanlarından ve mevcut yönetimi oluşturan AOSB Başkanı Cenk Karace'yi hedef alarak; " Cenk Karace bu paralar nerede?" diye sordu.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Altar Toker sordu: Cenk Karace bu paralar nerede?

Yaşamını Karşıyaka'ya ve Kaf Sin Kaf'a adayan Altar Toker, verilen sözlerin hep havada kaldığını ve Karşıyaka Spor Kulübü'nün kendilerine oyuncak yapmak istediklerini ancak bunu engellediklerini ifade ederek, kurdukları şirketin şu anda ne iş yaptığını ve nerede olduğunu da merak ettiklerini ifade etti. Toker, "Karşıyaka Yatırım ve Sportif Hizmetler AŞ'nin üyelik belgelerini Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde açık alanda düzenlenecek tanıtım kokteyliyle imzaladı. şirket sermayesi için 100 milyon TL toplama hedefiyle tanesi 25 bin TL'den arz edilen 4 bin hissenin 2 bin 150 adedine şimdiden talep geldiğini açıklamıştı. Bu toplanan paralar ne oldu? Çok merak ediyor ve açıklama  bekliyoruz. Bunun Karşıyaka Spor Kulübü'ne yararı nedir. Hangi amaçla kulübe talip oldular ve birden geri plana çekildiler" dedi.
Toker, şöyle devam etti: "Karşıyaka Yatırım ve Sportif Aş olarak Karşıyaka Spor Kulübü'ne destek olmak için kurulan ve  335 iş insanını bir araya getiren Cenk Karece; oluşumun adını İzmir Girişim Grubu Gayrimenkul ve Sportif Hizmetler A.Ş. olarak değiştirdi. Bunun amacı nedir? Açıklama bekliyoruz." 

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler