ANA SAYFA > SPOR > AK Partili Baran'dan partisine stat çıkışı!

AK Partili Baran'dan partisine stat çıkışı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Baran'dan partisine stat çıkışı!

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve Karşıyaka Belediyesi geçen dönemin meclis üyesi Ahmet Uğur Baran partisine “Karşıyaka Stadı” eleştirisi getirdi.

Hükümetin ülkenin birçok iline önemli yatırımlar yaptığını hatırlatan AK Partili Baran,  “İzmir’de yıllardır hak edilmiş olan ve maliyetinin çok komik yerlerde olduğu Karşıyaka’nın stadını yapma.  Koskoca partiyi bu duruma düşürenleri, Cumhurbaşkanımızı bu duruma düşürenleri affetmiyorum ve hakkımı helal etmiyorum" dedi.
Son günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay arasında alevlenen Karşıyaka Stadı yapım hikayesine müdahil olan Uran, Hamza Dağ'ın partisinin Karşıyaka ilçe kongresinde yaptığı açıklamada "İzmir Büyükşehir Belediyesinin önünde hiçbir engel yoktur. Biz de gerekli desteği sonuna kadar vereceğiz” çıkışı geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise Büyükşehir’in stadı yapmaya hazır olduğunu belirterek, hükümete “Engel olmayın” çağrısında bulunmuştu.
Son yerel seçimlerde AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olan, önceki dönem AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi Ahmet Uğur Baran’dan konuyla ilgili çıkış geldi. Partisinin Karşıyaka Stadı ile ilgili tutumunu eleştiren Baran, “Mensubu olduğum ve yıllardır her kademede görev alıp hizmet etmekten onur duyduğum, Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye’nin partisi olmuş büyük bir camiadır. O kadar zoruma gidiyor ki bir Allah’ın kulu da çıkıp demiyor  ‘Arkadaş sen kalk Diyarbakır’a, Tunceli’ye, Hakkari’ye Türkiye’nin dört bir yanına statlar yap, spor kompleksleri yap, havalimanları, duble yollar, köprüler, hızlı trenler yap. Yetmesin denizin altından araba geçir, metro geçir ama İzmir’de yıllardır hak edilmiş olan ve maliyetinin çok komik yerlerde olduğu Karşıyaka’nın stadını yapma.  İzmir Büyükşehir Belediyesi çıksın ‘ben yapıyorum’ desin. Bir de üstüne bizimkiler stat arazisini  ‘belediyeye vermeye hazırız’ desin. Koskoca partiyi bu duruma düşürenleri, Cumhurbaşkanımızı bu duruma düşürenleri affetmiyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Yazıklar olsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de gençlerin deneyim yolculuğu başladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da yanan ormanlar için ''Fidan Dikim Şenliği'' düzenlenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?