ANA SAYFA > SAĞLIK > Tayfun, Umutcan'a umut olmak için Çeşme'de konser vermek istiyor

Tayfun, Umutcan'a umut olmak için Çeşme'de konser vermek istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tayfun, Umutcan'a umut olmak için Çeşme'de konser vermek istiyor

90’ların efsane popçusu Tayfun, SMA hastası minik Umutcan Kurt için duyarlı yürekleri harekete geçirdi. Umutcan’ın hayati tedavisi için gereken miktarı toplamak amacıyla sanat camiasına seslenen Tayfun, aynı zamanda Çeşme'de bir yardım konseri düzenlemek için kolları sıvadı.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’den bu anlamlı konser için mekân talebinde bulunan Tayfun, duyarlı sanatçı dostlarını da sahnede yer almaya davet etti. Adana’dan gelen Umutcan ve ailesini evinde misafir eden Tayfun, “Vaktimiz çok dar. Eşimle birlikte Umutcan’a umut olmak için elimizden geleni yapıyoruz. 11 aylık bu sessiz yavrumuz için tüm yardımlar çok değerli” diyerek herkesten destek istedi.

Umutcan’ın annesi Hatice Kurt ise çaresizlik içinde, “Umutcan’ın zamanı çok az kaldı. 1 yaşına girdiğinde ona kıyafet değil, hayat verecek ilacını almak istiyorum. Umutcan benim 6 yıllık mucizem; ama sevincimizi yalnızca 20 gün yaşayabildik. Ne olur, bir yaşına gelmeden ilaç için bize yardım edin” diye seslendi.

Yürek yakan bir çağrı da baba Emrah Kurt’tan geldi: “Bir baba olarak yüreğim yanıyor. Tüm babalardan destek bekliyorum."
 
Valilik izinli yardım kampanyasına "Umutcan Kurt yardım kampanyası" TR09 0001 0012 6197 7942 5350 01 Türk Lirası İBAN numarasından katılabilinir. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta can dostların yeni yuva mutluluğu
Sonraki Haber Bornova Belediyesi’nden enerji alanında iş birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış