⚡ Son Dakika
AnasayfaSAĞLIK › Dr. Çığırgil, Menemen Sağlık Müdürü oldu...
SAĞLIK ⚡ Son Dakika 🕐 19 Temmuz 2020, 12:30 💬 0 yorum

Dr. Çığırgil, Menemen Sağlık Müdürü oldu

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğünden görev süresi sona ermesi dolayısıyla ayrılan Dr. Yıldıray Çığırgil, Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğüne atandı.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Dr. Çığırgil, Menemen Sağlık Müdürü oldu

Karşıyaka'da başarılı çalışmalarıyla ses getiren ve sağlık konusunda son derece titiz çalışmaları, özellikle de STK'larla işbirliği ile sağlık projeleri üreti,lmesinde büyük başarı elde eden Dr. Yıldıray Çığırgil döçneminde de Karşıyaka İlçe Sğalık Müdürlüğü organ bağışı konusunda ilçe olarak Türkiye rekoruna imza atmıştı.
Yarın (20Temmuz 2020 Pazartesi) yeni görevine başlayacak olan Dr. Yıldıray Çığırgil için Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü personeli göz yaşlarının aktığı bir veda töreni düzenledi. 
Karşıyaka da 29. Yıl görev yapan Dr. Yıldıray Çığırgil bu süre içinde Acil Serviste 10 Yıl, Karşıyaka Devlet Başhekim Yardımcısı olarak 3,yıl, Karşıyaka grub Başkan Yardımcısı olarak 2 yıl, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü olarak da 10 yıl görev yaptı.
Dr. Çığırgil, Göztepe TSM Başkanlığını 3 yıl, Balçova Grup Başkanlığını da 1 yıl sürdürdü. 
Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan ve yarın görevine başlayacak olan Dr. Yıldıray Çığırgil'e yeni görevinde başarılar dileriz. 

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler