⚡ Son Dakika
Akif Yılmaz mazbatasını aldı, bıraktığın yerden devam... Mehtap Ataman Gönüldaş, Almanya’da aranan isim oldu CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi görevlerinden ve CHP'den istifa etti Başkan Tugay: Yeni partiye katılmayacağım Ak Parti'li Saygılı'dan Mavişehir-Şemikler Taşıt Üst Geçidi Projesi eleştirisi Güç: Yeni Parti ile ülkemizde eski siyaset anlayışını geride bırakıyoruz Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı Yamanlar'a TOKİ ev yapmak istedi Büyükşehir veto etti Mavişehir Muhtarı Ali Çağdaş Baray CHP'den istifa etti İzmir ve Manisa'dan Gördes Barajı için güç birliği Kaçak moloz dökenlere dronlu takip Karşıyakalı muhtarlardan Mavi Kapak kampanyasına büyük destek Akif Yılmaz mazbatasını aldı, bıraktığın yerden devam... Mehtap Ataman Gönüldaş, Almanya’da aranan isim oldu CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi görevlerinden ve CHP'den istifa etti Başkan Tugay: Yeni partiye katılmayacağım Ak Parti'li Saygılı'dan Mavişehir-Şemikler Taşıt Üst Geçidi Projesi eleştirisi Güç: Yeni Parti ile ülkemizde eski siyaset anlayışını geride bırakıyoruz Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı Yamanlar'a TOKİ ev yapmak istedi Büyükşehir veto etti Mavişehir Muhtarı Ali Çağdaş Baray CHP'den istifa etti İzmir ve Manisa'dan Gördes Barajı için güç birliği Kaçak moloz dökenlere dronlu takip Karşıyakalı muhtarlardan Mavi Kapak kampanyasına büyük destek
AnasayfaİZMİR › Türk Kızılay Bayraklı Şubesi’nden anlamlı kahvaltı buluşması...
İZMİR ⚡ Son Dakika 🕐 03 Haziran 2025, 11:39 💬 0 yorum

Türk Kızılay Bayraklı Şubesi’nden anlamlı kahvaltı buluşması

Toplumsal dayanışmayı ve kurumlar arası iş birliğini artırmak amacıyla Türk Kızılay Bayraklı Şubesi ev sahipliğinde anlamlı bir sabah kahvaltısı programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşma, Bayraklı’da yürütülen insani faaliyetlerin değerlendirildiği, gelecek projelerin istişare edildiği verimli bir platforma dönüştü.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Türk Kızılay Bayraklı Şubesi’nden anlamlı kahvaltı buluşması

Programa; Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Karadeniz, Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış, Türk Kızılay Ege Bölgesi Kan Müdürü Dr. Barış Dolaş, Türk Kızılay Ege Bölgesi Afet Müdürü Murat Cebeci, Türk Kızılay Bayraklı Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Osman Gazi Mahalle Muhtarı Muharrem Taştan ve çok sayıda ilçe mülki idare amiri katılım sağladı.
 
Gündem: Yardım, Dayanışma ve Gelecek Projeler
Kahvaltı programında, Türk Kızılay’ın Bayraklı ilçesindeki faaliyetleri, yürütülen insani yardım çalışmaları ve toplumsal fayda gözetilerek gerçekleştirilen projeler masaya yatırıldı. Aynı zamanda, kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve daha etkin yardım mekanizmalarının geliştirilmesine yönelik değerli fikir alışverişleri yapıldı.
 
Kerem Baykalmış: “Kızılay, Hayatın Her Alanında Yanınızda”
Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Kızılay, sadece afet anlarında değil, hayatın her alanında toplumun yanında olmayı kendine görev bilir. Bayraklı Şubemizin düzenlediği bu anlamlı buluşma; iş birliği ve gönül birliğimizin en güzel örneklerinden biridir. Katılım sağlayarak bu dayanışmaya katkı sunan tüm kurum temsilcilerimize teşekkür ediyorum.”
 
Metin Köroğlu: “Bu Buluşma, Kenetlenmenin Göstergesidir”
Türk Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Metin Köroğlu ise konuşmasında şunları dile getirdi: “Bugün burada bir araya gelmemiz, sadece bir kahvaltı buluşması değil; ortak insani değerlerimiz ve toplumsal sorumluluklarımız etrafında kenetlendiğimizin güçlü bir göstergesidir. Kızılay Bayraklı Şubesi olarak, tüm kurumlarla iş birliğimizi artırarak çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm değerli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.”
 
Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği bu özel program, kurumlar arası dayanışmanın topluma yansıyan gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler