ANA SAYFA > İZMİR > Murat Koç: Güçlü ekonomi MHP ile gelir

Murat Koç: Güçlü ekonomi MHP ile gelir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Koç: Güçlü ekonomi MHP ile gelir

Tüm Partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nde de gözler bugün açıklanacak olan geçici aday listelerine çevrildi. Partilerin Genel Merkezleri bu çalışmalara yoğunlaşırken aday adayları da çalışmalarını son ana kadar sürdürüyor.

MHP’nin İzmir’de 2 Bölgeden Milletvekili Aday Adayı Murat Koç da çalışmalarını aralıksız sürdürenler arasında. Partililerle sık sık bir araya gelen Koç, “Hedefimiz günümüzü rahat ve huzurlu yaşamak, geleceğimizi de güven altına almaktır. Güçlü Türkiye ve her alanda zengin millet olmak zorundayız. MHP işte bu hedeflerin ve bu güvenin partisidir. ” dedi.

Güçlü ekonomi MHP ile gelir

Gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin Türkiye için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan MHP Aday Adayı murat Koç, “Türkiye’nin ve İzmir’in sahip olduğu potansiyeli görmek gerekiyor. Maalesef bu potansiyel ya yanlış kullanılıyor ya da görmezden geliniyor. Türkiye gibi bir vatan parçası ve Türk Milleti gibi dinamik bir millet ne üzücüdür ki, AKP politikaları sayesinde hareketsiz kalıyor.

İzmir’de ekonomik rahatlığı MHP sağlar

Durum İzmir’de de farklı değil, İzmir gibi bu kadar çok yönlü bir şehri adeta hapseden CHP zihniyeti ve AKP Bürokrasisi insanımızın daha çok kazanmasına ve daha rahat yaşamasına engeldir. Statükocu yapıları İzmir’i köreltiyor. İnsanımızın bu güzel şehirden daha çok faydalanmasını istemiyorlar. Bu gidişatı kabullenemiyoruz. MHP’le İzmir kabuğunu kırar, insanlarımız bu şehirde ekonomik olarak daha rahat eder, kazanan İzmir ve İzmirliler olur”  

Konuşmasında genel seçimlerin niçin bu kadar çok önemli olduğuna vurgu yapan Koç sözlerini şöyle sürdürdü;  “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin güçlü vizyonu, güvenilir devlet adamı kişiliği ve MHP kadrolarının dinamizmi  insanımızı Zengin Millet Güçlü Devlet anlayışıyla tanıştıracaktır.”

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doktordan dünya çocukları resimleri EBSO’da
Sonraki Haber AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın A takımı hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?