ANA SAYFA > İZMİR > Karşıyaka maçı nedeniyle tramvay Alsancak Stadyum durağında durmayacak

Karşıyaka maçı nedeniyle tramvay Alsancak Stadyum durağında durmayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka maçı nedeniyle tramvay Alsancak Stadyum durağında durmayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Eylül Pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak Karşıyaka-23 Elazığ FK karşılaşma öncesi alınan güvenlik önlemleri kapsamında sefer planlamalarında değişiklik yaptı.

22 Eylül Pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma nedeniyle İzmir Emniyeti Müdürlüğü'nün aldığı güvenlik önlemleri kapsamında, Konak Tramvayı 14.30-17.30 saat aralığında yapılacak seferlerde Alsancak Stadyum durağında durmayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, yolcuların ilgili duraktan bir önceki Alsancak Gar durağını veya bir sonraki Üniversite durağını kullanmaları uyarısında bulundu.

22 Eylül Pazar günü Pasaport İskelesi'nde gerçekleşecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle de Pasaport İskelesi 09.00-17.00 saatleri arasında yolcu gemisi trafiğine kapatılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar yılın en renkli şenliğine hazır
Sonraki Haber Pınar Cup 2024'te şampiyon Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış