⚡ Son Dakika
AnasayfaİZMİR › İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu...
İZMİR ⚡ Son Dakika 🕐 12 Ekim 2016, 09:32 💬 0 yorum

İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu

İZMİR'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 'ByLock' kullandıkları iddiasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanı 16 kişi gözaltına alındı.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu

İzmir Emniyet Müdürülğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün gizli mesajlaşma programı olan 'ByLock' kullandıkları öre sürülen Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarına bu sabah 
operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan baskınlarda daha önceden görevden uzaklaştırılan ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 22 kişiden 16'sı gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü''ne götürüldü. Diğer 6 şüphelinin ise aranmasına devam edildiği belirtildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler