ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Duman, mahallelerdeki ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Duman, mahallelerdeki ziyaretlerine devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Duman, mahallelerdeki ziyaretlerine devam ediyor

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, vatandaşların taleplerini doğrudan dinlemek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla mahalle mahalle, sokak sokak dolaşmayı sürdürüyor.

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Gökmen Yıldız ile birlikte mahallede ihtiyaç duyulan noktaları inceleyen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Ova bölgesinde en fazla talebin Taziye Evleri için olduğunu belirtti. Mustafa Kemal Mahallesi'nde taziye evi yapacaklarını ve bu çalışmayı da 2025 yılı içerisinde gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Sözümüzün arkasındayız” dedi.

Hizmet kalitemizi her gün ileriye taşıyoruz
Buca Belediye Başkan Görkem Duman, sokaklarda gerçekleştirdiği incelemeler sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, belediyenin sağladığı temel hizmetler hakkında olumlu geri dönüşler aldı. “Her geçen gün hizmet kalitemizi ileriye taşıyoruz” diyerek, belediyenin hizmetlerini sürekli olarak geliştirme kararlılığını vurguladı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta istihdam yaratmaya devam
Sonraki Haber Afetlerde ve olağanüstü durumlarda kesintisiz haberleşme imkânı sunacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?