ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca karar aşamasında...

Ufuk Sarıca karar aşamasında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca karar aşamasında...

Karşıyaka'da yönetim basketbolda küçülmeye gitmeyi değerlendiriyor.

Bu sezona Avrupa ve Süper Lig'de başarı hedefiyle çok güçlü bir kadro kurarak başlamasına rağmen transfer tamamlandıktan sonra ana sponsorunu kaybeden, üzerine vergi dairesi yetkililerinin kulübün son 3 dönem imza yetkili yöneticilerinin ödenmeyen vergilerden bireysel olarak sorumlu tutulacağını bildirmesiyle çıkmaza giren Karşıyaka karar aşamasında. Yeşil-kırmızılılar özellikle kontrat başına yüzde 20 vergi yükü olan basketbol takımında yüksek ücret alan bazı yabancılarla yollarını ayırmayı değerlendirirken, son karar hafta içinde çıkacak. Ana sponsoru olmadığı için maaşları geçen aylarda yönetim katkısıyla ödeyen, bu ay ise vergi krizi nedeniyle henüz ödeme yapmayan Karşıyaka'da ayrılıklar da başladı.

Yeşil-kırmızılılarda iki buçuk sezondur kadroda yer alan Thomas Akyazılı takımdan ayrılıp Aliağa Petkimspor'la söz keserken, Saint-Quentin maçına çıkmadı. Sakatlanan McDermott'un durumu belirsiz. Çözüm bulamazsa yüksek kontratlı yabancılarla yollarını ayırıp daha düşük maliyetli oyuncular almayı değerlendiren Karşıyaka'da Antrenör Ufuk Sarıca ve ekibinin de karar aşamasında oldukları öğrenildi. 

Takıma sponsor bulup ödemeleri yapsa da her ay katlanacak vergi yükünden sorumlu olacak Karşıyaka yönetiminde istifalar da sürüyor. Kulüpte Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na seçilen Mehmet Yaya ile birlikte istifa kararı alan Bahri Ekmekçioğlu ile Kazım Türk'ün ardından Bülent Kural da yönetimden istifa etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayat ekmekler eşsiz lezzetlere dönüştürüldü
Sonraki Haber Şehir Tiyatroları sanatçılarına yönelik atölye düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?