ANA SAYFA > EKONOMİ > Tarçın Kırtasiye'den sanatseverlere destek

Tarçın Kırtasiye'den sanatseverlere destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarçın Kırtasiye'den sanatseverlere destek

Karşıyaka Çarşı'nın köklü kırtasiyesi Tarçın Kırtasiye, tüm çeşitlerinin yanına sanatseverlerin yoğun isteği üzerine zengin içerikli "Sanatsal Ürünler" reyonunu hizmete aldı.

Karşıyaka Çarşı'nın tanınmış simalarından Fikret Bostancı'nın  sahibi olduğu Tarçın Kırtasiye 'de her türlü kırtasiyeyi en ekonomik fiyatla alabilecek olan Karşıyakalıların istekleri doğrultusunda sanatsal ürünleri de satışa sunduğunu ifade eden Fikret Bostancı, Karşıyaka Çarşı, Tiyatro Sokağı eski Karşıyaka Sineması (Boyoz Akademi) pasajı girişindeki köşe dükkanında sanatsal ürünlere ayrı bir yer verdiğini ve ekonomik fiyatlarla satışa sunduğunu ifade ederken, "amacımız her zaman Karşıyakalılara en iyi hizmeti, en ekonomik fiyatlarla sunabilmek, güler yüzlü hizmet verebilmek" dedi. 
Tüm kırtasiye ürünlerinin satışını da her zaman olduğu gibi kaliteden ödeün vermeden ancak ekonomik fiyatlarla satışa sunduklarını da sözlerine ekleyen Fikret Bostancı sanatsal ürünlerde de kalitenin ve ekonomik fiyatın ön planda olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Avrupa'ya mağlubiyetle başladı
Sonraki Haber Bostanlıspor Masa Tenisinde yetişkinler çalışmalara hız verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?