ANA SAYFA > İZMİR > Çandarlı'da korkutan yangın...

Çandarlı'da korkutan yangın...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çandarlı'da korkutan yangın...

Çandarlı'da gece saatlerinde otluk ve makilik alanda yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'ndeki Bimeyko Sitesi yakınlarında otluk ve makilik alanda gece saat 00.20 sıralarında yangın çıktı.
Orman dışında meydana gelen yangına 00.31’de ilk müdahale yapılırken yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek yerleşim yerlerine sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürerken sitedekiler güvenlik nedeniyle tahliye edildi.

Yangına gece 15 arazöz, 1 su ikmal aracı ve 1 dozer ile müdahale edilirken havanın aydınlanmasıyla 2 helikopter ve 2 uçak da havadan söndürme çalışmalarına katıldı. Yangın kontrol altına alındı. Ekipler, bölgede soğutma çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’nın zemin yapısı için 30 bin test yapıldı
Sonraki Haber Bayramda 355 yangın...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış