⚡ Son Dakika
AnasayfaGÜNDEM › Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım......
GÜNDEM ⚡ Son Dakika 🕐 02 Mart 2024, 19:25 💬 0 yorum

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım...

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkanı İsmail Çiftçioğlu bugün tatlıcı da tatlı servisi yaptı."Tatlı yedik, tatlı konuştuk" diyen İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarının dört dörtlük devam ettiğini ve her geçen gün ilginin daha da arttığını belirterek, "Biz Karşıyakalıyız. Özü sözü biriz" dedi.
Paylaş X'te Paylaş WhatsApp
Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım...

Bahriye Üçok Mahallesinde tatlıcı dükkanına uğrayan ve burada beraberindekilere eliyle tatlı servisi yaparak, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" diyen İsmail Çiftçioğlu, "Yeni başlangıçlarda mahalle esnafımızın yanında olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Lezzetini biz tattık, ellerine sağlık. İşletme sahibi Barış Özel’e ve Belovits Tatlı Dünyası ailesine bereketli bol kazançlar diliyoruz" dedi. 
İsmail Çiftçioğlu'na her zaman olduğu gibi yine Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif  Yılmaz eşlik etti. 

Yorumlar (0)

Yorum Yap

İlgili Haberler