ANA SAYFA > GÜNDEM > Şehitlerin mezarına karanfiller bırakıldı, dualar okundu

Şehitlerin mezarına karanfiller bırakıldı, dualar okundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehitlerin mezarına karanfiller bırakıldı, dualar okundu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" teması ile düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Karşıyaka’daki şehitlerin mezarına karanfiller bırakıldı, dualar okundu.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Denin Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Tamay Durğun, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Arif Çeltikoğlu, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Bora Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve kamu kurum yöneticileri Karşıyaka’daki Örnekköy mezarlığındaki şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfiller bıraktı. 
Türk milletinin 15 Temmuz 2016'da bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıkarak, hain darbe girişimine karşı ortaya koyduğu destansı direnişte şehitlere ve tüm şehitlerimize Müftü Gürler tarafından dualar okundu.
15 Temmuz gecesi Türk milletinin cesaret ve kararlılığıyla tarihe altın harflerle kazınan milletin zaferinin, aynı zamanda demokrasinin, milli iradenin, bağımsızlığın, birlik ve beraberliğin, istiklal ve istikbalin zaferi olduğu anlatılacak etkinlikler kapsamında camilerde Mevlüt okutulacak, gece camilerde sela okunacak.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da şimdi de sular kesildi...
Sonraki Haber Veli Eren'den 1 yıldır haber alınamıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış