ANA SAYFA > GÜNDEM > Savcı ve hakimler için uğurlama gecesi düzenlendi

Savcı ve hakimler için uğurlama gecesi düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Savcı ve hakimler için uğurlama gecesi düzenlendi

Karşıyaka Adliyesi’nde tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcı Vekili, savcı ve hakimlere veda gecesi düzenlendi, plaket ve çiçeklerle uğurlandı.

Karşıyaka Ve Hotels’te düzenlenen veda gecesine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Mutlu Tosun, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Komisyon Başkanı İdris Kizir, İzmir Adli Yargı İlk Derece Komisyon Başkanı Gökberk Sunal, Karşıyaka Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Süleyman Ünal, Cumhuriyet Başsavcı vekilleri Erdem Işık, Bülent Dinçel, hakim ve savcılar katıldı.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 13/06/2024 tarihli ve 820 sayılı adli yargı kararnamesi ile Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanırken, Karşıyaka Cumhuriyet Savcısı Bünyamin Özen, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına, Hakimler Abdulkadir Arasan Kastamonu, Enes Genç Ceyhan, Mısra Özdemir Bayıroğlu Gaziantep’e, atanmıştı. 

Karşıyaka Ve Hotels’te düzenlenen veda gecesinde konuşan Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, yargı teşkilatı ve adliye adına yaptıkları hizmetlerinden dolayı tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcı vekiline, cumhuriyet savcısına ve hâkimlere teşekkür etti. " Adalete, mesleğimize, hukuka, ülkemize, hizmet eden değerli meslektaşlarımızın tayini vesilesiyle bir araya geldik. Karşıyaka’daki hizmetlerinden dolayı onlara teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerlerinde başarılar, sağlık ve mutluluklar diliyoruz” dedi.  

Tayini çıkan başsavcı vekiline, hakim ve savcılara plaket, hediye ve birer buket çiçek verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atanan Karşıyaka Cumhuriyet Savcısı Bünyamin Özen’e Karşıyaka Adliyesinde hakim olan eşi Fatma Özen tarafından çiçek verilmesi büyük alkış aldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıç ailesinin acı günü
Sonraki Haber Simge yüzük Karşıyaka Nikah Sarayı’na geri döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış