ANA SAYFA > GÜNDEM > Parayı obezite ve estetik ameliyatlarına harcamış

Parayı obezite ve estetik ameliyatlarına harcamış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Parayı obezite ve estetik ameliyatlarına harcamış

İzmir'de yüksek kar vaadiyle iş ve spor dünyasından 10 kişiyi 300 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen, intihar girişiminde bulunup sonrasında psikiyatri servisinde tedavisinin ardından gözaltına alınıp tutuklanan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Özalp (48) ifadesinde, müşterilerini inandırmak için paralarının istedikleri yatırım araçlarında olduğuna yönelik gerçek dışı belgeler düzenlediğini ve bu süreçte obezite ile estetik ameliyatları olup, bu ameliyatlar için çok para harcadığını söyledi.

Hatice Özalp ifadesinde, babasının vefatından sonra aile bireylerinin girdiği ticari iş ve işlemlerdeki başarısızlıkların kurbanı olduğunu belirterek, "Aile bireylerimin borçlarını kapatmak için baskı altındaydım. Aile bireylerimin aldıkları borçları yine borçla kapatmaya çalıştım ama döviz ve altın olarak aldığım borçları kurdaki dalgalanmalardan dolayı kapatamadım" dedi.

Müşterileri inandırmak için gerçek dışı belgeler düzenlediğini itiraf eden Özalp, "Çaresizlikten, bana inanan müşterilerin birikimlerini ve mevduatlarını daha sonra kendilerine iade etmek üzere kullandım ancak müşteriler son dönemde faize yönelince ödeme sıkıntısına girdim. Müşterilerimi, paralarının istedikleri yatırım araçlarında olduğuna inandırmak için gerçek dışı belgeler düzenledim. Bankadaki boş hesap cüzdanlarını imha edilmiş gibi göstererek evimdeki yazıcıdan müşterilerimin hesap cüzdanlarını bastım. Böylece, sanki kendi talimatları yerine getirilmiş gibi görünüyordu. Hesap cüzdanlarındaki imzalar bana aittir. Bu süreçte obezite ve estetik ameliyatları oldum. Bunlar için çok para harcadım. Olayın ortaya çıkmasından sonra çok utanç duydum ve kendimi öldürmek istedim. İntihara teşebbüs ettim. Hala kendime gelebilmiş değilim" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka döviz bürosunun sahibi Serkan Çelik'in masum olduğunu ileri süren Özalp, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisini 20 yıldır tanırım. Samimi dostumdur. Müşterilerim altın veya döviz almak veya satmak istediklerinde daha düşük ücretlerden kendilerine yardımcı olur. Müşterilerin altın veya dövizlerini Serkan'dan çoğunlukla ben teslim alır, müşterilere de fotoğraflarını gönderir, bankadaki kasada muhafaza ederim. Bu olayların hiçbirinden Serkan'ın haberi yoktur."

Kendisinin bataklığa saplandığını söyleyen Özalp, çıkmaya çalıştıkça daha çok battığını öne sürerek, “Bataklığa saplandım. Çıkmaya çalıştıkça da daha da battım. Bunun sebebi de döviz ve altın kurundaki dalgalanmalardır. Böyle olunca müşterilerimin de paralarını çekme istekleri arttı ve ben de işin içinden çıkamadım. Parasını çekmek isteyen müşterimin talebini başka bir müşterimden karşılamaya çalıştım. Şikayetçilerin de paraları böyle böyle eridi gitti" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Veli Eren'den 1 yıldır haber alınamıyor
Sonraki Haber Akçay: Kulüpte ben dahil hiçbirimiz vazgeçilmez değiliz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış