ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka’dan Ziya Gökalp’e vefa

MHP Karşıyaka’dan Ziya Gökalp’e vefa

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka’dan Ziya Gökalp’e vefa

MHP Karşıyaka Teşkilatı, Atatürk’ün ‘fikirlerimin babası’ dediği büyük Türkçü Ziya Gökalp’i ölümünün 100. Yıldönümünde düzenlenecek konferansla anmaya hazırlanıyor.

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, kültürel çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "...Bedenimin Babası Ali Rıza Efendi, Hislerimin Babası Namık Kemal, Fikirlerimin Babası Ziya Gökalp'tir..." dediği Büyük Türkçü, fikir insanı Ziya Gökalp'in vefatının 100 yıldönümü anısına konferans düzenlenecek.

Kültürel etkinliklerin Karşıyakalılarca her zaman değerini bulduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Akif Yılmaz, şunları söyledi: "Büyük düşünce insanı Ziya Gökalp'in vefatının 100. yıldönümü nedeniyle Soğukkuyu'da bulunan Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 20.00'de bir konferans düzenleyeceğiz. Prof. Dr. Erkan Göksu'nun konuşmacı olarak katılacağı anma toplantısına üyelerimizi ve değerli Karşıyakalıları davet ediyoruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar Belediyesi’nden istihdama yeni katkı
Sonraki Haber Karşıyaka'dan genç transferi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış