ANA SAYFA > GÜNDEM > Kursiyerler Müftü Gürler ve eşine veda programları düzenledi

Kursiyerler Müftü Gürler ve eşine veda programları düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kursiyerler Müftü Gürler ve eşine veda programları düzenledi

Yedi yıldır Karşıyaka' da görev yapan ve Balıkesir Merkez Karesi ilçesine tayini çıkan Müftü İsa Gürler ve eşi Oya Gürler'e Nergiz Kur'an Kursu Kursiyerleri ve Atakent Kur'an Kursu Kursiyerleri veda proğramları düzenledi.

Kursiyerler yaptıkları konuşmalarda Müftü Gürler'in Karşıyaka'mızdan ayrılacak olmasının büyük üzüntüsü içerisinde olduklarını,görev süresi içinde birçok sosyal ve kültürel programların yapılmasına, kadınların sosyal hayatta aktif rol almasına, kadına yönelik her türlü ayrımcılığın, her türlü şiddetin son bulmasına yönelik etkinlikler düzenlenmesine öncülük eden,bütün insanlara nezaket ve zarafetle davranmasıyla güzel bir örneklik sergileyen Müftü Gürler'i hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getirdiler.

Karşıyaka'dan Balıkesir Merkez Karesi ilçesine tayin olan Müftü Gürler de kendisine ve eşine veda programlarını organize eden kursiyerlere ve öğreticilere teşekkür etti ve "yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerde kendisine destek olan öğretici ve kursiyerleri ve sevgili Karşıyakalıları hiçbir zaman unutmayacağım, daima sevgi ve saygıyla anacağım" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de yeni imzalar geliyor...
Sonraki Haber Karşıyaka'da kombine fiyatları belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış