ANA SAYFA > GÜNDEM > Kemal Türkler Karşıyaka'da anılacak

Kemal Türkler Karşıyaka'da anılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Türkler Karşıyaka'da anılacak

Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde 22 Temmuz 2024 Saat 19.30'da Türkiye İşçi Partisi (TİP) Karşıyaka İlçe Örgütü ve Dostluk Dayanışma Derneği ortaklaşa etkinlik düzenledi.

 Etkinlikte; 22 Temmuz 1980 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Devrimci İşçi Sendikaları (DİSK)Konfederasyonu’nun kurucusu ve ilk genel başkanı, Türkiye İşçi Partisi’nin kurucularından Kemal Türkler anılacak.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Karşıyaka İlçe Başkanı Gökçe Karahan "Kemal Türkler'i anıyoruz" isminin verildiği programa arkadaş dost ve tüm yoldaşları bu önemli etkinliğe beklediklerini söyledi. Program da ayrıca Kemal Türkler'e ve o döneme ait belgesel gösteriminin de sunulacağını belirten Karahan şu çağrıyı yaptı: “22 Temmuz 1980 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Türkiye İşçi Partisi ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun ilk genel başkanı ve kurucularından ''Kemal Türkler'i anıyoruz'' etkinliğimizi Dostluk Dayanışma Derneği ile ortaklaşa düzenliyoruz. Bu etkinlikte büyük emeği olan TİP Karşıyaka İlçe Örgütü'nün emektarı sevgili ağabeyimiz Gürbüz Karaelmas'ın çabalarına ve gayretlerine teşekkür ediyoruz. Çünkü, bugün dizginsiz sömürü, işçi katliamları, düşük ücretler, işçi sınıfını darboğaza itmiş, genç işçilerin geleceğini karartmışsa bu durumun sebebi, sosyalist hareketle birlikte mücadeleci sendikal anlayışında ezilmesidir. Gerçekleştirilecek etkinliğimize onur vermenizi bekliyoruz. Kurtuluş yok tek başına.. Ya hep beraber ya hiçbirimiz.”

Muammer Toprakçı ve Ayhan Dümen'in konuşmacı olarak katılacağı etkinliğin program sunuculuğunu şair Onur Akyıl yapacak, Öznur Başkaya'nın şiir sunumu ve usta müzisyen Deniz Polat ve Grup Son Dakika'nın katılacağı müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Atletizm Takımı Türkiye şampiyonu
Sonraki Haber Başkan Tugay: Demirköprü ve Şemikler trafiği rahatlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış