Türk Kızılay Tüzüğü gereği üç dönem kuralı nedeni ile 10 yıllık görev süresini dolduran Kızılay Karşıyaka Şube başkanı Kamil Karadeniz yaptığı çalışmalardan dolayı Kaymakam Demir tarafından makamında kabul edilerek hizmetlerinden dolayı bir plaket ve teşekkür belgesi verildi.
Kaymakam Demir, Karadeniz ile iki yılı aşkın sürede birçok etkinliklerde bulunduklarını belirterek, Karadeniz’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Birçok alanda yararlı çalışmalarda bulunan Karadeniz’e bir plaket ve teşekkür belgesi veren Kaymakam Demir, yeni çalışma hayatında başarılar diledi.
“Kimsesizlerin kimsesi” olduk
Karadeniz, Türkiye genelinde Karşıyaka’mızı en iyi şekilde temsil ettiğini, bu çalışmalardan dolayı Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından Altın Berat Madalyası verildiğini belirterek şunları söyledi. “Kızılay Karşıyaka Şubesindeki görevimi sonlandırıp iyilik yolundaki görevime devam edeceğim. 10 yılı aşkın görev sürem boyunca, bu yüce çatı altında pek çok güzel anı, tecrübe ve dostluklar biriktirdim. Hep birlikte zorlukların üstesinden geldik, sayısız ihtiyaç sahibine el uzattık ve Kızılay’ın bu büyük ailesine katkı sağladık. Hepinizin, gönüllülerin, çalışanların ve yönetim kadrolarının özverili çabaları sayesinde, birçok projeyi hayata geçirme imkânı bularak “kimsesizlerin kimsesi” olduk.”
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!