ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir: Şehit ailelerimiz bizim baş tacımız

Kaymakam Demir: Şehit ailelerimiz bizim baş tacımız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir: Şehit ailelerimiz bizim baş tacımız

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir Karşıyaka’da bulunan şehit ailelerini ziyaretinde “Şehit aileleri bizim baş tacımız” dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir beraberinde ilçe protokolü ile şehit ailelerine ziyaretlerine devam ediyor.
Kaymakam Demir beraberinde Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Tamay Durğun, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren ve kamu kurum yöneticileri ile Kayseri’de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan Kıdemli Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in ve Siirt’te şehit düşen Piyade Komando Er Ferdi Sefa Kılıç’ın ailelerini ziyaret etti.

Şehit Gökhan Özen’in eşi Doktor Şeyma Özen ile 10 yaşındaki kızı İpek’in ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. İlçe Müftüsü İsa Gürler tarafından dualar okundu. Şehit Ferdi Sefa Kılıç’ın e.  İki kız kardeşi İstihdam hakkından faydalanarak memur unvanı ile kamuda ise başlatıldığı belirtildi.

Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir
Kaymakam Demir ziyarette şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirterek şunları söyledi. “Şehit aileleri bizim baş tacımız. Bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın çınarları lösemili çocuklar için örüyor
Sonraki Haber Kemal Türkler Karşıyaka'da anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış