ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’dan Mardin’e yardım köprüsü

Karşıyaka’dan Mardin’e yardım köprüsü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan Mardin’e yardım köprüsü

Karşıyaka Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği “Görmek istiyorsan yardım et” sloganıyla topladıkları yardımlar Mardin’deki çocukları sevindirecek.

Karşıyaka Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İkinci Başkanı Yusuf Dalbaşı’nın önerdiği “Görmek istiyorsan yardım et” sloganıyla başlattıkları yardım kampanyasında toplanan çocuk giysi ve oyuncaklar Mardin Midyat ilçesinin Acırlı ve Ortaca köylerindeki çocuklara gönderilecek.

“Küçük dokunuşlarda bulunmaya çalışıyoruz”
Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ebru Tokgöz, küçük dokunuşlarla da olsa insanlara dokunmak için yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi. “İki yıllık sürede yardımseverlerimizin katkıları ile birçok alanda küçük dokunuşlarda bulunduk. Batman Kozluk ilçesi Atatürk ilköğretim okulu talebelerine bot, mont, atkı bere, Muş Malazgirt ilçesine kıyafet, oyuncak desteği, Nazilli Kızılay ilköğretim okulu ana sınıfına bahçe oyuncakları yaptırdık. Eda kızımıza doğuştan organlarında sorun olduğu için ameliyatını yaptırdık ve özel korseyi aldık. Menemen’de evi yanan bir aileye komple ev eşyası ve beyaz eşyaları temin ettik. Sancaklı köyüne ve çevre okullardaki çocuklara yeni yılda 500 adet oyuncak dağıtımını gerçekleştirdik., Anneler Günü’nde down sendromlu çocuklarımıza oyuncak dağıtımı, bu özel çocukların annelerini kahvaltıda buluşturduk.  Losev Losenti hastanesine 250 adet oyuncak hediye ettik. Üniversite öğrencilerine ev eşyaları vermek gibi birçok alanda çalışmalarımız oldu. Üyelerimizin gayreti, yardımseverlerimizin desteği ile ihtiyaç sahiplerine küçük dokunuşlarda bulunmaya çalıştık. Şimdi benim hayalim olan Mardin Midyat ilçesi Acırlı ve Ortaca köyüne destek kampanyamızla birçok çocuğu sevindireceğimiz için mutluyuz.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Tüm şeffaflığımızla sürece katkı vereceğiz
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı'da Gece Pazarı kuruldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış