ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da bütçeye onay, taşınmaz SGK'ya devredilecek

Karşıyaka'da bütçeye onay, taşınmaz SGK'ya devredilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da bütçeye onay, taşınmaz SGK'ya devredilecek

Karşıyaka Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclisi 2. Oturumu, Başkan B.Yıldız Ünsal yönetiminde gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediyesi’nin yaşadığı ekonomik darboğazı çözmek için almayı planladığı 8 bin 875 metrekare büyüklüğündeki belediye hizmet alanı, Karşıyaka Belediyesi’nin SGK borçlarına karşılık SGK’ya devredilecek. 2 taşınmazın devrine ilişkin konu oylamaya sunuldu ve oy birliği ile meclisten geçti.

Öte yandan mecliste 2025 mali yılı bütçesi ve performans programı da görüşüldü. AK Parti grubunun ret oyu verdiği bütçe oy çokluğu ile meclisten geçti. Hazırlanan bütçeye göre 2025 yılı gelir bütçesi 3 milyar 500 binTL ve gider bütçesi ise 3 milyar 600 milyon TL oldu.

Konuşmasında gerçekçi bir bütçe hazırladıklarını vurgulayan Başkan Yıldız Ünsal, bu doğrultuda kente en iyi şekilde hizmet etmeye ve örnek bir ilçe yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

“DÜRÜST YÖNETİM ANLAYIŞINDAN ŞAŞMAYACAĞIZ”
Başkan Ünsal “Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullarda; öncelikleri iyi belirleyerek, ayağımızı yorganımıza göre uzatarak, gerçekçi bir yaklaşımla hazırladığımız bütçemizin, belediyemize ve ilçemize hayırlı olmalı olmasını diliyorum. Karşıyaka, Türkiye’nin göz bebeği olan bir ilçe. Bunun bilincindeyiz ve sorumluluklarımızın farkındayız. Atacağımız her adımda halkın refahını düşünerek; kent kültürünü koruyacağımıza, hizmetlerimizi eşit ve adil bir şekilde tüm mahallelerimize ulaştıracağımıza, yapacağımız projelerle Türkiye’ye örnek bir ilçe olacağımıza, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal olarak söz veriyorum. İnsan odaklı, dürüst ve güvenilir yönetim anlayışından şaşmayacağız. Çözüm odaklı ve gelişime açık, şeffaf ve hesap verebilir tutumumuzdan geri adım atmayacağız. Kaynaklarımızı en etkin ve verimli şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Bu sayede gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Karşıyaka bırakacağız. Bütün meclis üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 5 yıl sonra ilk peşinde
Sonraki Haber Karşıyaka yeni Cumhuriyet Başsavcısı Halil Sezgin göreve başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?