ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Müftü Gürler'e veda programı düzenledi

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Müftü Gürler'e veda programı düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Müftü Gürler'e veda programı düzenledi

Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri Balıkesir Merkez Karesi ilçesine tayin olan Müftü İsa Gürler'e veda programı düzenledi.

Tuna Kültür ve Sanat Derneği'nde düzenlenen veda programında duygusal anlar yaşandı. Tuna Kültür ve Sanat Derneği ve KASİAD Başkanı ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve yöneticileri konuşmalarında; Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'in görev süresi boyunca sivil toplum kuruluşları ve halkla iç içe yaşadığını, ayrım gözetmeksizin insanı insan olarak bağrına basan, Aydınlık ve ferah, barıştırıcı ve kuşatıcı bir anlayış içinde zarafet ve nezaketle görev yaptığını,Karşıyaka'dan ayrılacak olmasının üzüntüsü içinde yeni görev yerinde başarılar dilediklerini ifade etti.Müftü Gürler de "yedi yıl Atatürk'ün ve Zübeyde Hanım'ın şehrinde görev yapmış olmanın onur ve gururunu yaşadığını ve Karşıyakamıza layık olmaya çalıştığını, görev süresinin sona ermesi nedeniyle Atatürk'ün ve Zübeyde Hanım'ın şehrinden Kuvayı Milliye'nin önemli bir kenti  olan Balıkesir Merkez Karesi ilçesine tayin olduğunu, Karşıyaka'dan ve çok değerli Karşıyakalılardan  ayrılacak olmanın hüznü  içinde Karşıyamızdaki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına ve tüm Karşıyakalılara teşekkür  ettiğini belirterek tüm sivil toplum kuruluşlarını temsilen Tuna Kültür ve Sanat Derneği Sanat Yönetmeni Çiğdem Sabuncuoğlu'na çiçek takdim etti. Müftü Gürler'e de Kasiad Başkanı Süleyman Özsakallı tarafından Sivil Toplum Kuruluşları adına plaket takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı program hazırlanan ikramların takdimiyle son buldu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de konut satışları arttı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir okul kantinlerinin ihalelerine girecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış