ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka, Müftü Gürler’in veda yemeğinde buluştu

Karşıyaka, Müftü Gürler’in veda yemeğinde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Müftü Gürler’in veda yemeğinde buluştu

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler’in Balıkesir Karesi İlçe Müftülüğüne tayini dolaysıyla veda yemeği düzenlendi.

Karşıyaka’da çok sevilen Atatürk ve annesi Zübeyde hanıma her duasında yer veren, Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili programlar düzenlemekle tanınan Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler’in tayininin Balıkesir Karesi ilçe Müftülüğüne tayini çıkması dolaysıyla bir veda yemeği düzenlendi.

Müftülük personelinin organizasyonu ile Hayırsever Niyazi Memur’un  Memur Kardeşler Camii sosyal tesislerinde verilen veda yemeğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Hayırsever Niyazi Memur, Karşıyaka  Müftüsü İsa Gürler, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Başmüfettişi Kaan Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Çiğli Müftüsü Fetüllah Uydaş, Bayraklı Müftüsü İbrahim Türedioğlu, Emekli İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Duahan İmam Adem Uran, Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Karşıyaka Başkan Yardımcısı Hayırsever Osman Avcı, İş İnsanı Tekinhan Onan, kamu kurum yöneticileri, müftülük  personeli katıldı.
Duahan İmam Adem Uran’ın yemek duasından sonra müftülük çalışanları duygu ve düşüncelerini söyledi. Daha sonra Müftü İsa Gürler ve Kaymakam Demir birer konuşma yaptı.

“Ayırt edici değil birleştirici ...”
Müftü Gürler, Yüce Rabbimiz Türkiye’nin müstesna ilçelerinden Karşıyaka’da 7 yıl görev yapmayı nasip etti diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Atatürk’ün ve Zübeyde Hanım annemizin şehri Karşıyaka’dan Kuvayi milliyenin önemli kentlerinden biri olan Balıkesir’in Merkez Karesi ilçesine tayin dolaysı ile buradan ayrılmak üzereyim. 7 yıllık görevim süresinde görevimi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde oldum. Mesai arkadaşlarımızla ayırt edici değil birleştirici, kavga ettirici değil barıştırıcı, insanları yargılayarak, küçümseyerek hor görerek, sınıflandırarak değil insan olarak bağrına basan bir din hizmeti sunmaya çalıştık…”
Kaymakam Demir de yaptığı konuşmada Müftü İsa Gürler’e yeni görev yerinde başarılar dileyerek şunları söyledi. “Karşıyaka’da iki yıldır birlikte çalıştık. Buradaki 7 yıllık görev sürecinde insanlarla kurduğu güzel ilişkilerle hoş bir seda bıraktığına şahit olduk. Karşıyaka’da müstesna bir yer edinerek ayrılıyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, yolu açık olsun.”

Konuşmalardan sonra Kaymakam Demir, Müftü İsa Gürler’e başarı belgesi verdi. Kaymakam Demir’de programın düzenlenmesinde katkısından dolayı Memur Kardeşler Camii yapan hayırsever Niyazi Memur’a bir demet çiçek verdi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya bir yerel üretici pazarı daha
Sonraki Haber Kent Lokantası’nın ikincisi Çiğli’de açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

pop up açılış