ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kolektif 7 farklı ülkeden 37 genci ağırladı

Karşıyaka Kolektif 7 farklı ülkeden 37 genci ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kolektif 7 farklı ülkeden 37 genci ağırladı

Karşıyaka Belediyesi, 7 farklı ülkeden İzmir’e gelen 37 genci Karşıyaka Kolektif Girişimcilik Merkezi’nde ağırladı.

Avrupa Birliği Erasmus+ programı tarafından finanse edilen ve aktiF-İz Gençlik Topluluğu koordinatörlüğünde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç İzmir ev sahipliğiyle hayata geçirilen BELIVe projesi kapsamında; Türkiye, İspanya, Romanya, Yunanistan, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti, Sırbistan ve Bulgaristan’dan İzmir’e gelen 37 genç Karşıyaka Belediyesi’nin misafiri oldu. 

Gençlerin Türkiye ve Avrupa'daki işsizlik konusuyla yüzleşmeleri, kendi potansiyellerinin farkına varmaları ve işsizlik sorununu çözmeleri için farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, gençlere ücretsiz hizmet sunan Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verildi, girişimcilik üzerine bilgiler paylaşıldı. Etkinliğe yönelik bilgi veren Kolektif Girişimcilik Merkezi Koordinatörü Rafet Yacan, gençlerin planlarına destek olan bir projenin parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor son hafta 4 branşta 12 madalya 2 kupa aldı
Sonraki Haber Karabağlar'da ''Arşivler ve Hakikatlar'' konuşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?